Shop Menu

HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Lyngdorf

Danske Lyngdorf Audio er en av verdens førende high-end-produsenter innenfor digitalt hi-fi-utstyr. Den digitale teknologien eliminerer en lang rekke begrensninger i analoge konstruksjoner, og resultatet er enestående ren og åpen musikkgjengivelse.

  • Enestående klar og støyfri gjengivelse
  • Enorm dynamikk
  • Optimal utnyttelse av digitale lydformater
  • RoomPerfect for optimal lyd i ethvert lytterom
  • Særdeles solid mekanisk konstruksjon

En unik produktrekke

Danske Lyngdorf Audio er grunnlagt av Peter Lyngdorf, som også er Hi-Fi Klubbens og DALIs grunnlegger. Han har i årenes løp også vært dypt involvert i anerkjente varemerker som NAD, Snell Acoustics og det enormt ekstravagante Steinway Lyngdorf-prosjektet. Ved å bruke de absolutt beste komponentene og alliere seg med noen av verdens aller største autoriteter innefor digital lydgjengivelse har Lyngdorf Audio skapt en rekke helt unike digitale high-end-produkter, som går deres seiersgang hos musikkelskere over hele verden.

Millennium og RoomPerfect – to milepæler i hi-fi historien

I 1998 kom verdens første heldigitale high-end-forsterker, Millenium, til verden. Det som inntil da var sett på som umulig for selv verdens største hi-fi-produsenter, lykkes for Peter Lyngdorf. De unike digitale løsningene fra Millenium har senere blitt bygd ut med den revolusjonerende RoomPerfect-teknologien, som måler akustikken i lytterommet ditt og på nesten magisk vis korrigerer for ressonanser og refleksjoner. Med RoomPerfect kan du uten problemer stille høyttalerne helt inntil bakveggen – du er ikke lenger slave av akustikken, når du innreder lytterommet ditt.

Krystalklar digital lyd i alle rom

Lyngdorf Audio bryter med alle de tradisjonelle motforestillingene om hvordan state-of-the-art-elektronikk og høyttalere skal fungere, både teknisk og lydmessig. Lyngdorf-lyden setter en tykk strek under de fantastiske mulighetene i den nye digitale forsterkerteknologien. Det totale fraværet av støy og farging, pluss nesten uendelig dynamikk og detaljering går igjen i alle produktene. Fremtiden er digital!

Les mer om Lyngdorf Audio