HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Steinway Lyngdorf

Med Steinway Lyngdorf får du ubegrenset oppløsning og dynamikk. Du får finish og teknologi i verdensklasse, og du får enestående muligheter for å plassere high-end-anlegget ditt uten at det går utover innredningen. Det ultimate hi-fi-systemet.

  • State-of-the-art digital teknologi
  • Enestående oppløsning og dynamikk
  • Mer kompakt enn tradisjonelle anlegg
  • RoomPerfect optimerer lyden i lytterommet ditt.
  • Fleksible plasseringsmuligheter

Det ultimate hi-fi-systemet

Steinway Lyngdorf ble stiftet i 2005 som et samarbeide mellom det verdesberømte pianofirmaet Steinway & Sons og danske Lyngdorf Audio, som lager digitalt hi-fi-utstyr i den absolutte high-end-klassen. Her møtes uovertruffent håndverk og kompromissløs digital lydteknologi i en produktrekke verden aldri har sett maken til. I luksusbransjens medier nevnes Steinway Lyngdorf allerede side om side med etablerte merkevarer som Dom Pérignon, Chanel og BMW.

Et spennende alternativ for entusiaster

De største systemene til Steinway Lyngdorf har prislapper man normalt kun ser hos eiendomsmeglerne, men de mer kompakte løsningene er faktisk innenfor rekkevidde av mer alminnelige high-end-entusiaster. Sammenlignet med et tradisjonelt high-end-anlegg i den ypperste klassen er ikke Steinway Lyngdorf dyrere, men det er bedre og mer kompakt. Samtidig er det lettere å få det til å spille optimalt i en vanlig stue, fordi du får det unike og geniale RoomPerfect-systemet med på kjøpet.

Les mer om Steinway Lyngdorf

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her