Hopp til innhold

Bergen

Åpningstider

torsdag22. feb10:00 - 19:00
fredag23. feb10:00 - 17:30
lørdag24. feb10:00 - 15:00
søndag25. febStengt
mandag26. feb10:00 - 17:30
tirsdag27. feb10:00 - 17:30
onsdag28. feb10:00 - 17:30

Kontakt oss

Telefon: 22 13 22 13
E-post: bergen@hifiklubben.no

Her finner du oss

C. Sundts gate 58
5004 Bergen

Kart

Velkommen til Hi-Fi Klubben i Bergen. Vi har byens største spesialforretning innen lyd og bilde, og holder til ytterst i C. Sundts gate 58, like ved Tollboden og bare 300 m fra Akvariet. Det er svært gode parkeringsmuligheter rett utenfor butikken vår.

Gode demonstrasjonsmuligheter 
Som en av de største butikkene i "klubben" har vi demonstrasjonsmuligheter og lagerhold av nesten alle modeller i Hi-Fi Klubbens sortiment. Enten du er ute etter et lite rimelig stereosystem eller det ultimate high-end hjemmekinosystem, så finner du det hos oss. Vi har store arealer med utstilling av alt som kan friste lyd- og bildeinteresserte, og fire separate demonstrasjonsrom sørger for at du kan foreta ditt valg i ro og fred.

Er du i gang med oppussing eller bygger nytt hus, så har vi stor utvalg av innbyggingsprodukter og en egen ’custom install’ avdeling.

Kompetanse 
Vårt serviceinnstilte personale har erfaring helt fra den gangen CD-spilleren var en stor nyhet, og vil kunne guide deg fram til en løsning som passer for deg. Uansett hvilke spørsmål du måtte ha vil vi stort sett kunne hjelpe deg, også om du lurer på ting som vedrører gamle produkter av merker du ikke finner hos oss. 

Vi bruker et lokalt verksted med svært god kompetanse innen alle produktkategorier, også high-end produkter, og vi kan dermed utføre reparasjoner av de fleste merker.

Vi er helt enkelt "ganske alminnelige entusiaster" og dine behov er vår utfordring, uansett om du skal handle lite eller stort.

Velkommen til oss!

 

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her