Hopp til innhold

Fredrikstad

Åpningstider

torsdag22. feb10:00 - 19:00
fredag23. feb10:00 - 17:30
lørdag24. feb10:00 - 15:00
søndag25. febStengt
mandag26. feb10:00 - 17:30
tirsdag27. feb10:00 - 17:30
onsdag28. feb10:00 - 17:30

Kontakt oss

Telefon: 22 13 22 13
E-post: fredrikstad@hifiklubben.no

Her finner du oss

Nygaardsgata 49-51
1607 Fredrikstad

Kart

Hi-Fi klubben Fredrikstad ligger midt i sentrum av Fredrikstad og fra våre lyse, fine lokaler i Nygaardsgata 49/51, gir vi deg de store lydopplevelsene.

Utstilt i butikken har vi alt fra de minste små anlegg til store dundrende løsninger fra Cerwin Vega, så hos oss skal du finne noe for enhver smak og lommebok. Vi lagerfører de fleste produkter og har kort bestillingstid på det vi ”bare” har som utstillingsvarer!

Hi-Fi klubben Fredrikstad tilbyr god personlige service, montering, faglig veiledning og kvalitetsprodukter av kjente merker. Vi skreddersyr løsninger som passer ditt behov og tilbyr også det nyeste innenfor projektor og flatskjerm TV.

Ønsker du at vi skal komme ut på befaring, eller hjelpe til med montering, så er det bare å si ifra. Vi kan levere alt fra komplette hjemmekino installasjoner til små takhøyttalere på badet. Vi har også løsninger som egner seg godt for bedrifter, det kan være seg lyd til butikken, lyd i kantina, eller en TV til å kjøre informasjon på i resepsjonen.

Vi er her for å hjelpe deg! Gutta er alle er entusiaster. Så samme hva ditt behov er innen for lyd og bilde, spør en av oss om råd. 

Velkommen til gode lyd- og bildeopplevelser, rett nedenfor gågata i Fredrikstad!

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her