HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

HiFi Klubben Solutions

Innbyggingslyd til private og bedrifter

I byggebransjen snakker man ofte om nøkkelferdige hjem. Men er et hjem nøkkelferdig før også lyd og bilde er integrert på en måte som tilfredsstiller alle hjemmets beboere? La Hi-Fi Klubben Solutions hjelpe deg å få hjemmet helt nøkkelferdig.

Det er mange ting som skal klaffe når du bygger nytt eller pusser opp. En god entreprenør sørger for at alt er på plass til riktig tid – strøm i ledningene, vann i rørene, lys og varme. Det som derimot må avtales for seg, er integrasjon av lyd og bilde i boligen. Og det er her Hi-Fi Klubben Solutions kommer inn i bildet.

   

        Kom i kontakt med oss

       

Hi-Fi Klubben Solutions har mange års erfaring med å integrere lyd og bilde i hus, leiligheter og hytter.

   

        Kontakt Hi-Fi Klubben Solutions    

Involverer du oss tidlig i byggeprosessen, så prosjekterer vi hele huset sammen med deg. Du forteller oss hva du drømmer om – high-end-kino i kjelleren, skjult lydanlegg i hele huset som du enkelt styrer via telefon eller nettbrett, mekkestereo i garasjen, you name it – og vi tegner og foreslår en løsning. Når vi har kommet frem til en løsning som begeistrer deg og familien din, tar vi pennen fatt og tegner det ut, før vi fortsetter prosessen med utbyggeren.

Om du velger Hi-Fi Klubben Solutions, tar vi oss av hele prosessen fra planlegging til opplæring av hjemmets beboere. Vi møter elektriker, snekker og entreprenør og sørger for at kabler blir trukket, at strømkontakter plassert på de rette stedene og nettverkskontakter havner der de skal. Vi sørger for at høyttalere blir plassert optimalt, og forsikrer oss om at du får lyd og bilde akkurat der du selv ønsker det, på den måten du vil ha det. Skreddersydd, rett og slett.

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden