HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Musikkopplevelser i verdensklasse

Hva er HiFi Scenen?

Hi-Fi Scenen er en scene der musikken blir presentert på et hi-fi-system, og ikke et PA-system som du er vant til på live-konserter. Du hører heller ikke musikken live. Det er nemlig den produserte musikken som spilles av på systemet. Hi-Fi Scenen er rett og slett en hyllest til albumet, til musikken som musikere, produsenter, teknikere og andre bruker et hav av tid på å ferdigstille slik at det låter helt perfekt.

Lyden på danske album har blitt ekstremt god, og det er verdt å dvele ved i en tid som mye musikk lyttes til i komprimert kvalitet på dårlige høyttalere.
- Johannes Dybkjær Andersson, Kreativ Direktør, Volume

Martin Kjær Skou, Hi-Fi Klubben

Hi-Fi Scenen er også en direkte hyllest til lyden og musikkopplevelsen slik den kan være hjemme i stuen. Når vi har vært ute og opplevd musikken live, så vi ønsker å oppleve noe av det samme igjen. Og det kan vi gjøre ved å spille musikken på anlegget hjemme. Her lytter vi som regel på den produserte musikken og ikke live-musikk. Det vil vi gjerne rette et velfortjent fokus på med Hi-Fi Scenen.

- De færreste har råd til å ha et anlegg til en million, men alle kan få god lyd hvis de prioriterer det. Det ønsker vi i Hi-Fi Klubben å fokusere på - spesielt i en tid hvor lydkvaliteten angripes fra flere sider. Med Hi-Fi Scenen har vi funnet et format der vi retter et velfortjent fokus på musikerne og produsentene som gjør en omfattende jobb for å dyrke frem den beste lyden i musikken, sier Martin Kjær Skou, Community & Sponsorship Manager, Hi-Fi Klubben.