HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bluesound – mye bedre TV-lyd

Bluesound er et utrolig velspillende, trådløst multiromssystem, som også kan gi deg TV-lyd i særklasse. Alt er gjennomtenkt til minste detalj, og du får en helt overlegen opplevelse, både når det gjelder lyd og styring.

De innebygde høyttalerne i dagens supertynne TV-er kan ikke leve opp til den fantastiske bildekvaliteten i det hele tatt. Opplevelsen din blir utrolig mye bedre hvis du skjemmer bort deg selv og TV-en din med en ordentlig lydløsning. Og her kommer Bluesound inn i bildet som et høykvalitets alternativ til de mange billige lydplankeløsningene som oversvømmer markedet.

Bluesound er multiromssystemet som gir deg mye bedre TV-lyd og mye bedre kvalitet, uansett hvilken løsning du velger. Det kompakte musikkanlegget POWERNODE 2i er et godt eksempel. Det er laget for å spille trådløs musikk i toppkvalitet, men du kan også koble til høykvalitets digital lyd fra TV-en din og styre volumet med den eksisterende TV-fjernkontrollen din. Med andre ord får du et fremragende stereoanlegg med multirom og overlegen TV-lyd på samme tid!

BLS_tv_1800x1300-3.jpg

 

I kombinasjon med et par gode hi-fi-høyttalere – som du velger helt fritt – leverer POWERNODE 2i en lydkvalitet som spiller elektronikkvarehusenes billige lyplanker og surroundsystemer rett i skammekroken. Av/på går automatisk sammen med TV-en, så du trenger ikke å skjenke betjeningen en tanke i hverdagen. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake i sofaen og nyte den overlegne lyden på filmer og TV-sendinger.

 

En TV-lydplanke i verdensklasse

Hvis du foretrekker en superenkel, men fortsatt god løsning til TV-en din, så kan PULSE SOUNDBAR 2i være noe for deg. Den er kanskje verdens mest velspillende TV-lydplanke, og den er spekket med eksklusive løsninger, inkludert et komplett, innebygget, treveis hi-fi-høyttalersystem i stereo. Med én enkelt HDMI-kabel får du automatisk den optimale digitale lydkvaliteten fra TV-en, og du kan bygge ut med trådløse bakhøyttalere for surround og subwoofer for enda større lydopplevelser.

 

Bluesound på anlegget – den ultimate løsningen for TV-lyd

Det er den legendariske hi-fi-produsenten NAD som har utviklet Bluesound, og dette er en stor del av forklaringen bak den overlegne lydkvaliteten. Dette betyr også at du kan få Bluesound bygget inn i en rekke stereoforsterkere og hjemmekinoreceivere fra NAD, som for eksempel C368 (stereo) og T758 (surround). Noe helt spesielt er at du også kan få Bluesound i kompromissløse high-end anlegg med NADs eksklusive Masters-serie.

Et anlegg i full størrelse gir deg den ultimate lydkvaliteten og alle de avanserte mulighetene (for eksempel HDMI og ekte surround) som kan løfte film- og musikkopplevelsene dine helt til himmels. Og når du kombinerer dette med innebygget Bluesound for all verdens streamingmusikk i høyeste mulige kvalitet, så har du anlegget som kan alt, kanskje bortsett fra å lage popcorn. Men noe må jo du ta deg av også, ikke sant?

 

 

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her