HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Jobbe i HiFi Klubben

HiFi Klubbens medarbeidere er ofte trofaste hos oss i mange år, men av og til trenger vi nye medarbeidere. Hvis dette kan være noe for deg, kan du se aktuelle stillinger nederst på siden. Jobb i HiFi Klubben – entusiasme, kompetanse og samhold.

Som medarbeider i HiFi Klubben blir du en del av et velfungerende team, der entusiasme og samhold står høyt i kurs. Som selger må du ha en ekte interesse for produktene våre, men du trenger overhodet ikke å være en ”nerd” – vi lærer deg alt du trenger å vite.

Det aller viktigste er at du kan formidle både kunnskap og entusiasme til ganske vanlige kunder som trenger din hjelp. Du takler utfordringer med et smil – også når det går hett for seg – og du er klar til å leve opp til våre stolte tradisjoner for å ha markedets beste kundeservice.

God lyd er også for jenter

Det har alltid vært slik at bransjen vår har vært dominert av menn, men det vil vi svært gjerne ha en forandring på. Vi ser ikke på om du er mann eller dame, men derimot om du har energien, interessen og personligheten til å tilføre arbeidsplassen vår noe nytt. Hvis du har det, kan vi til gjengjeld tilby deg en svært god arbeidsplass, og massevis av muligheter til både personlig og faglig utvikling i radio/TV-bransjens beste og mest seriøse butikk-kjede.

Du kan alltid søke jobb i HiFi Klubben

Hvis du ikke finner drømmejobben på denne siden akkurat nå, er du alltid velkommen til å sende en uoppfordret søknad til jobb@hifiklubben.no eller direkte til den butikken du kunne tenke deg å jobbe i.