HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Cyp AU-D2 Converter

{{product.price}} /stk
Cyp AU-D2 Converter

Bilder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

CYP AU-D2 konverterer digitale lydsignaler fra koaksial til optisk (Toslink). Anbefalt som tilbehør til Sonos PLAYBAR når den brukes med TV som bare har coaxial lydutgang, for eksempel en serie av Philips-modeller. Strømforsyning inkludert.

CYP AU-D2 - coaxial til-optisk konverter
AU-D2 konverterer digitale lydsignaler fra coaxial til optisk (Toslink). Dette er vanligvis brukt for å konvertere signalet fra eldre flatskjerm-TV med bare coaxial lydutgang, for eksempel et antall Philips modeller.

AU-D2 kan også konvertere fra optisk til coaxial signal hvis du trenger dette.

Vær oppmerksom på at de digitale signalkabler må kjøpes separat (ikke inkludert). For Sonos PLAYBAR inkludert optisk kabel.

Strømforsyning inkludert.

Tekniske spesifikasjoner

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her