HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Rå lyd til gaming

Vil du ha store gaming-opplevelser? Spill i surround eller på et godt anlegg.

De beste spillene har i dag like god lyd som de største Hollywood-filmene. Med et godt anlegg kan du kjenne lyden i hele kroppen, slik at du får en mye større opplevelse. Surround plasserer deg midt i begivenhetenes sentrum og gir deg også en fordel i spillet, siden du kan høre nøyaktig hvor lydene kommer fra.

Skal det være så enkelt og diskret som mulig, så kan du gå for en TV-lydplanke, enten alene eller sammen med en trådløs subwoofer og trådløse bakhøyttalere. Da får du fyldig lyd uten å samtidig få et stort anlegg inn i stua.

 

Full surround til gaming

 

Smart lyd til gaming

 

Vil du spille med hodetelefoner? Se gaming-headset her