HiFi Klubben

Hopp til innhold

Fet lyd til konfirmanten

Når har du hørt en konfirmant si at han eller hun ønsker seg sølvtøy, Obos-medlemskap eller gavekort? Vær den i familen som gir den fete gaven konfirmanten faktisk ønsker seg. Når man konfirmeres går man inn i voksenlivet. Det er nå den spennende delen av livet deres begynner. Gi de gavene som forsterker opplevelsene og setter lydsporet til minnene konfirmanten skal huske resten av sitt liv!

Årets feteste konfirmasjonsgaver

Trådløse hodetelefoner

Få god lyd i ørene uten irriterende kabler når du sitter på bussen, ser på sport eller binger youtube på sofaen. Vi har noe kult til alle!

Se alle hodetelefoner her

 

Gaming-headset

Få fetere gaming-lyd og nå klart og tydelig gjennom til teamet når online-spillet blir intenst. Vi har gaming-headset med kult design, surroundlyd og trådløs forbindelse med minimal latency.

Se alle gaming-headset

 

Trådløse høyttalere

Med en god trådløs høyttaler har du alltid musikk på rommet og når du er ute med vennene dine. Du kan få små høyttalere som går i ryggsekken eller større høyttalere med ekstra mange krefter til å spille høyt. 

Se de trådløse høyttalerne våre her

 

Musikksystemer

Vi har anlegg til den retrokule vinyllytteren, til deg som streamer musikken og alle imellom. Uansett om du vil spille høyt eller vil ha best mulig lyd, så kan du være sikker på å finne et anlegg du vil elske.

Se musikksystemene våre her

 

Gulvhøyttalere

Hør musikken din for full guffe med et par ordentlige gulvhøyttalere. Her kan du virkelig føle yndlingsmusikken din på kroppen.

Se gulvhøyttalerne våre her

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her