HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bluetooth-høyttalere i snøværet

Tre trådløse minihøyttalere som takler vinterværet

Denon Envaya er trådløse Bluetooth-minihøyttalere som gir deg god musikk gjennom snø og sludd. De er støv- og vanntette, låter overraskende bra til størrelsen og tåler et dykk i snøen når du er i skiløypene.

Vinteren har kommet, og uansett om du varmer deg foran peisen eller flyr gjennom snøen i de franske alpene, så er det fint å ha god musikk for hånden. Med de superkompakte Envaya Bluetooth-høyttalerne kan du spre god stemning til deg selv og vennene dine, uansett hvor du er og hva du gjør.

Envaya-høyttalerne er bygget for en aktiv livsstil. De er både støv-, vann- og snøtette, og de har batteritid nok til en hel dag med musikk i det fri. Du kan velge mellom tre størrelser, alt etter hvor fyldig lyd du vil ha.

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden

HiFi Klubben bruker cookies til statistikk og til å forbedre brukeropplevelsen din på hjemmesidene våre. Ved å klikke videre på siden aksepterer du bruken av cookies. Les mer om cookies her