HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

KJØP EN TV FRA SAMSUNG

OG FYLL HANDLEKURVEN FOR OPPTIL 3000 KRONER EKSTRA

Akkurat nå gir vi deg opptil 3000 kroner ekstra å handle for når du kjøper en flott Samsung-TV fra NU7445-, Q8DN- eller Q900R-serien. Du bestemmer selv om pengene skal brukes på god lyd, TV-tilbehør eller noe helt annet.

Fyll handkekurven med varer for opptil 3000 kroner ekstra når du kjøper en flott TV av utvalgte modeller fra Samsung. Rabattbeløpet blir trukket fra så fort du legger produktene i handlekurven. Rabatten gjelder ved kjøp av ett eller flere produkter i tillegg til TV-en. Tilbudet avsluttes 30.03.2019

Få varer for opptil 2000 kroner ekstra

Få varer for opptil 3000 kroner ekstra

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her