Shop Menu

HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Det er dumt å betale for mye og ikke få 6 års garanti

Velkommen til HiFi Klubben

6 års garanti til alle medlemmer

Av og til får vi lyst til å holde oss for ørene. Alle roper så forbasket høyt om at de er billigst hele tiden, mens sannheten er at flesteparten av varene som selges flere steder, koster det samme overalt.

Sonos har vi en bytteordning, så om det skjer noe som utløser garantien, får du simpelthen et nytt, uansett om det har gått to uker eller 4 år og 11 måneder.

Det er dog bare hos HiFi Klubben at medlemmer får 6 års garanti på alle varer, når du er medlem. Jepp, 6 – seks – års full garanti på alle produkter, til alle medlemmer. Ellers gjelder 5 års garanti. På Sonos har vi en bytteordning, så om det skjer noe som utløser garantien på ditt produkt, så får du simpelthen et nytt, uansett om det har gått to uker eller 5 år og 11 måneder. Medlemskap er selvfølgelig helt gratis, du kan melde deg inn på vår nettside, eller så gjør vi det når du kommer til butikken.

Vi har ikke flere milliarder kroner til å skryte

HiFi Klubben er noe for seg selv. I motsetning til visse andre har vi ikke flere milliarder kroner til å bruke på skryt. Likevel vokser kundeklubben vår støtt og stadig – over 800 000 pris- og kvalitetsbevisste, oppegående mennesker har det blitt. De får ikke bare bransjens beste garantiordning, de får også invitasjoner til konserter, eksklusive slippfester og opplæringskvelder i butikkene våre.

Men nok om det – skal vi ikke heller få satt på litt musikk, en fet film eller snurre en vinyl eller to? Hos oss får du nemlig også teste ut produktene før du kjøper. Sier du fra på forhånd kan vi ha anlegget rigget klart, kaffen varm, TV-en kalibrert og om du ønsker kan vi sikkert stikke ut og kjøpe litt fyrstekake også. Bake selv gjør vi ikke. Det får da være grenser.

Artikler fra Hi-Fi Magasinet