HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Finansiering og delbetaling

Les om våre finansieringsordninger fra Santander nedenfor

Fornuftig finansiering

Hi-Fi Klubben er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer. Vi har løsningen enten du foretrekker delbetaling eller rentefrie betalingsutsettelser.

Dine fordeler

  • Få varen i dag, betal senere
  • Slå til på gode tilbud når det passer deg
  • Kjøp produktet som er riktig for deg

Betalingsutsettelse

Med Hi-Fi Klubben Handlekonto kan du utsette betalingen på et kjøp i et gitt antall måneder. Den første måneden betales kun et utsettelsesgebyr. Etter, eller i løpet av, den betalingsfrie perioden kan du velge å betale inn hele beløpet, eller dele opp beløpet i månedlige rater tilpasset din egen økonomi. Det tilfaller ingen renter i betalingsfri periode.

Delbetaling

Ønsker du månedlig faktura med mulighet for delbetaling? Her har du full fleksibilitet. Gjennom delbetaling får du mulighet til å betale beløpet som passer deg hver måned. En måned betaler du kanskje litt mer, en annen måned litt mindre.

Studentkonto

Hi-Fi Klubben Handlekonto kan også tilbys studenter med inntil kr 20 000 i kredittgrense dersom studenten har årlig inntekt på minimum kr 20 000. Studentkonto har samme mulighet for betalingsutsettelse og delbetaling som vanlig Handlekonto, men uten tilhørende kredittkort.

Studentfinansiering kan innvilges til studenter over 18 år  som tar høyere utdanning ved universitet eller høyskole i Norge. Studenten må legge ved kopi av gyldig studentbevis i tillegg til gyldig legitimasjon.

Slik får du Betalingsutsettelse/Delbetaling

Vi tilbyr Hi-Fi klubben Handlekonto i alle våre butikker og i nettbutikken. I nettbutikken har du ulike, fleksible betalingsalternativer. Vi tilbyr både betalingsutsettelse, delbetaling og faktura. Du velger selv det som passer best for deg i kassen.

  • Velg betalingsutsettelse eller delbetaling
  • Fyll ut søknadsskjema
  • Du får svar umiddelbart
  • Signer med BankID

Hva koster Handlekonto?

Ved opprettelse av konto vil du få tilsendt et kredittkort fra Santander Consumer Bank som kan brukes i alle butikker, nettbutikker og minibanker verden over. Ved bruk av kredittkortet til varekjøp eller minibankuttak påløper det renter fra første dag. Minste månedlige betaling er 3 % av det du skylder, begrenset nedad til kr 199. Varekjøp er gebyrfritt i Norge.

 

Vi minner om at lang betalingstid med lave månedsbeløp kan gi høye kredittkostnader. Kredittvurdering gjøres umiddelbart ved søknad og du kan finne priser og vilkår under santanderconsumer.no/handlekonto

Betingelser ved månedlig betaling etter betalingsfri periode:

Kontokreditt inntil kr 75 000 - Nominell rente 21,0 % - Periodegebyr kr 45 (kr 0 ved saldo under kr 1 000)

Eksempel: Eff. rente 33,01 %, kr 15 000 o/12 mnd, totalt kr 17 439

Har du spørsmål?

Du kan kontakte oss eller ringe Santander Consumer Bank på telefon 51 83 60 60 mandag – fredag 8-20 og lørdag 9-16.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her