HiFi Klubben

Hopp til innhold

Gratis medlemsfordeler i Hi-Fi Klubbens Kundeklubb

Å være medlem i HiFi Klubbens Kundeklubb er helt gratis, og det eneste du forplikter deg til er å motta våre nyhetsbrev. Utover dette er det kun gode fordeler å ta med seg - direkte til deg fra oss!

Nyhetsbrev

En til to ganger i måneden sender vi ut nyhetsbrev med spennende lesning, konkurranser, artikler, medlemstilbud m.m. I tillegg vil du få invitasjoner til arrangement hos din lokale HiFi Klubben butikk.

Produkter til medlemspris

Som medlem tilbyr vi med jevne mellomrom noen utvalgte produkter til medlemspris. Det eneste som er forutsetningen for at du kan benytte deg av disse gode tilbudene til reduserte priser, er at du er medlem i Kundeklubben vår. Enkelt og greit!

Vår prisgaranti

Vi gjør vårt beste på å være billigst mulig på de fleste av våre varer, og oppfordrer våre kunder til å sjekke prisen på prisjakt før de handler. Det er dessverre umulig å være billigst på alt alltid, men vi gjør så godt vi kan.Vi stiller ikke med prisgaranti mot andre kjeder, om de selger samme vare billigere enn oss, men om du kjøper et produkt hos oss som vi setter ned i pris innen ditt 30 dagers åpent kjøp er det bare å ta kontakt med oss så refunderer vi selvsagt mellomlegget uten noe ekstra styr og stell, uavhengig om det er kjøpt i butkkk eller på nett.*

Jobbe i HiFi Klubben?

Som medlem kan du av og til bli informert om ledige stillinger i HiFi Klubben. Mange av de mest kvalifiserte søkerne finnes blant våre gode kunder. Derfor er det åpenbart å informere våre medlemmer når vi skal ha tak i nye glade kolleger.

 

Vi jobber hele tiden med å forbedre Kundeklubben for våre medlemmer. Har du gode idéer eller spesielle ønsker, er du meget velkommen til å skrive til oss på kundeklubb@hifiklubben.no.

Registrer deg gratis nå

Fyll ut skjemaet nedenfor, så blir du medlem i Hi-Fi Klubbens Kundeklubb.

Personvern beskyttelse
Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her