HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Denon RCD-M41 + DALI ZENSOR 1 Musikkanlegg med Bluetooth

{{bundle.price}} /system
Denon RCD-M41 + DALI ZENSOR 1 Musikkanlegg med Bluetooth

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

RCD-M41/ZENSOR 1 er et elegant minianlegg med innebygget DAB-radio, Bluetooth, CD, digitale og analoge innganger – og fet stereolyd til både musikk og TV. Vaskeekte, superkompakt hi-fi i flott finish, rett i bokhylla. Finnes i flere farger. Husk høyttalerkabel!

Denon RCD-M41 / DALI ZENSOR 1 – kompakt, elegant og velspillende minisystem med DAB-radio, Bluetooth, CD og massevis av muligheter

  • Kompakt og perfekt i bokhylla
  • Innebygget Bluetooth til trådløs musikkstreaming fra smarttelefon, nettbrett m.m.
  • Innebygget DAB-radio og CD-spiller
  • Flott lyd i ekte stereokvalitet
  • En analog og to optiske digitalinnganger til f.eks. TV-lyd eller musikkstreamer

Denon RCD-M41 og DALI ZENSOR 1-høyttalerne utgjør sammen et kompakt og elegant minisystem med en stereolyd som parkerer selv de beste alt-i-ett-høyttalerne. RCD-M41 er bare 22 cm bred, slik at du uten problemer får plass til anlegget i de aller fleste bokhyller.

I tillegg til en stereoforsterker har RCD-M41 innebygget DAB-radio, CD-spiller og Bluetooth til trådløs musikkstreaming fra smarttelefonen din eller andre bærbare enheter. Her kan du nyte musikk i høy lydkvalitet, uansett hvor du spiller den fra.

ZENSOR 1 gir deg ekte hi-fi-lyd uten store høyttalere, og de seriøse elementene leverer et overraskende dynamisk og oppløst lydbilde som får både musikk og filmlyd til å utfolde seg flott.

Høyttalerkabel følger ikke med. 

Les mer om Denon RCD-M41

Les mer om DALI ZENSOR 1

 

 

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her