HiFi Klubben

Hopp til innhold
Tilbudstorget Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Denon DL-110 MC-pickup

{{product.price}} /stk
Denon DL-110 MC-pickup

Bilder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

DL110 er en high output MC pick-up, som på grunn av det høye utgangsnivået skal kobles til en vanlig phono MM-inngang på forsterkeren.

DL-110 er en pick-up som er ideel til platespillere med tyngre armer. Armer som dette er ofte s eller J-formet. Dobbeltlas nålerøret i DL-110 har stivt oppheng, og armeresonansen vil derfor ligge i det ideele området for denne typen platespillerarmer. Pick-up'en har en behagelig detaljert gjengivelse, og en overraskende stram bass.

GRATIS MONTERING: Hvis du kjøper en ny pickup hos Hi-Fi Klubben, monterer vi den på platespilleren din gratis. Spør i din lokale Hi-Fi Klubben-butikk for info.

Tekniske spesifikasjoner

  • High output MC
  • Utgangsnivå: 1,6 mV
  • Frekvensområde: 20-45.000 Hz
  • Utgangsimpedans: 160 ohm
  • Belastningsimpedans: 47 Kohm
  • Vekt: 4,8 gr.

Anbefalt tilbehør

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her