HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Ortofon Cadenza Bronze MC-pickup

{{product.price}} /stk
Ortofon Cadenza Bronze MC-pickup

Bilder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Cadenza Bronze er den nest største high-end-modellen i Ortofons Cadenza-serie av MC-pickuper. Eksklusiv teknologi som Replicant 100-nål og gullbelagt kobbertråd bringer deg tett på den absolutte eliten med varme, klarhet og dynamikk fra øverste hylle.

Ortofon Cadenza Bronze – Sublim, high-end MC-pickup med sublim lydkvalitet

Cadenza Bronze er den nest største modellen i Ortofons beste serie av high-end MC-pickuper. Her får du blant annet en Replicant 100-nål montert på en nålearm av aluminium og spoler med gullbelagt kobbertråd, som sammen med det avanserte magnetsystemet presterer en fyldig og romantisk lydkvalitet. Forvent klarhet, dynamikk og detaljering fra øverste hylle. 

OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en rekke andre produkter fra Ortofon ut over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butikk for nærmere information.

GRATIS MONTERING: Hvis du kjøper en ny pickup hos Hi-Fi Klubben, monterer vi den på platespilleren din gratis. Spør i din lokale Hi-Fi Klubben-butikk for info.

Se eventuelt produsentens hjemmeside for mer info.

Tekniske spesifikasjoner

  • OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en rekke andre produkter fra Ortofon ut over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butikk for nærmere information.
  • GRATIS MONTERING: Hvis du kjøper en ny pickup hos Hi-Fi Klubben, monterer vi den på platespilleren din gratis. Spør i din lokale Hi-Fi Klubben-butikk for info.

Anbefalt tilbehør

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her