HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bluesound POWERNODE2 + B&W 707 S2 Musikkanlegg med streaming

{{bundle.price}} /system
Bluesound POWERNODE2 + B&W 707 S2 Musikkanlegg med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

POWERNODE2 er et komplett, trådløst og svært velspillende anlegg i én boks. Sammen med B&W-høyttalerne har du alt som skal til for å spille all verdens musikk i stereo fra streamingtjenester, nettradio eller smarttelefonen/nettbrettet.

Bluesound POWERNODE2 / B&W 707 S2 – moderne kompaktanlegg som streamer all verdens musikk trådløst i ekte hi-fi-kvalitet

  • Alt du trenger for å spille all verdens musikk fra streamingtjenester, nettradio eller din egen musikksamling
  • Styres elegant og trådløst fra smarttelefoner eller nettbrett (iOS/Android)
  • Kraftig, innebygget forsterker på 2 x 60 watt og separate B&W-høyttalere gir imponerende lyd i ekte stereo
  • Kan bygges ut til trådløs musikk i hele hjemmet ditt
  • Kompakt og komplett stereoanlegg – perfekt i bokhylla

POWERNODE2 og B&W 707 S2-høyttalere gir deg alt du trenger å streame musikk fra en lang rekke av markedets streamingtjenester, som for eksempel Spotify, TIDAL eller Deezer. Med 24-bit-støtte er du også klar når de kommende HD-streamingtjenestene kommer for fullt.

Du kan også lytte til tusenvis av radiokanaler på Internett og spille av ditt eget musikkbibliotek fra datamaskinen eller direkte fra smarttelefonen/nettbrettet – alt sammen i fet stereokvalitet som rundspiller alle trådløse alt-i-ett-høyttalere.

POWERNODE2 har en potent innebygget stereoforsterker på 2 x 60 watt, slik at du bare trenger å koble til de to B&W-høyttalerne for å få et komplett, kjøreklart stereoanlegg. Du styrer hele stasen trådløst fra smarttelefonen/nettbrettet med den smarte BluOS-appen (iOS/Android). Spotify Connect er også støttet, slik at du enkelt kan streame direkte fra selve Spotify-appen.

Også til TV og multirom
Takket være den innebygde IR-mottakeren med lærefunksjon kan du koble TV-en din til POWERNODE2 og styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollenen. Da er det duket for krystallklar, digital stereolyd hver gang du slår på TV-en. Vel å merke uten at du trenger å ofre anlegget en tanke. Det slår seg nemlig av og på automatisk.

Hvis du vil ha musikk i flere rom, så supplerer du bare med et annet Bluesound-produkt, som for eksempel en trådløs PULSE FLEX-høyttaler til små rom eller en PULSE5 til større rom. Det er så enkelt at både unge og gamle kan finne ut av det, og du kan få musikken ut i alle hjemmets kriker og kroker på et blunk. Men vær varsom – når du først har prøvd det, så er det ingen vei tilbake!

Les mer om Bluesound POWERNODE2

Les mer om B&W 707 S2

 

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her