HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Denon CEOL Piccolo N4 + Argon ALTO5 Musikksystem med streaming

{{bundle.price}} /system
Denon CEOL Piccolo N4 + Argon ALTO5 Musikksystem med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

CEOL Piccolo med ALTO5 er et supert minisystem med Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay, app-styring, 2 x 40 watt og et par solide og kompakte hi-fi-høyttalere. Alt du trenger for trådløs musikk i god kvalitet. Sort eller hvit.

Denon CEOL Piccolo og Argon ALTO5 – elegant minisystem med luksuslyd, Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay og utallige muligheter

  • Svært kompakt og elegant design
  • Trådløs musikkstreaming via både Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay og wi-fi
  • God lydkvalitet til å være et minianlegg
  • Praktisk app-styring for både iOS og Android
  • Optisk digitalinngang for TV-lyd i optimal kvalitet

Denons populære og ultrakompakte CEOL Piccolo minianlegg gir deg Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay og hele 2 x 40 kvalitetswatt. Du kan fjernstyre anlegget fra smarttelefonen/nettbrettet med Denons gratis Remote App (iOS/Android), og sammen med de kraftige Argon-høyttalerne har du alt som skal til for å spille trådløs musikk i virkelig god kvalitet.

Utallige trådløse muligheter
Bluetooth gir deg rikelig med praktiske, trådløse muligheter, og med Spotify Connect og et Spotify-abonnement kan du spille musikk trådløst fra Spotify-appen som du kjenner fra iOS eller Android.

I tillegg til Spotify kan du høre på titusenvis av radiostasjoner fra Internett, inkludert en lang rekke av de populære, landsdekkende DAB-kanalene samt spesialkanaler fra hele verden. Og med wi-fi kan du streame hele musikksamlingen din fra PC/nettverksharddisk eller direkte fra Apple iOS-produkter via AirPlay.

Argon ALTO 5 – råsterk stereo med to kompakte høyttalere
ALTO5 er en kompakt, god og prisgunstig universalhøyttaler. Du kan henge den på veggen, sette den i bokhylla eller plassere den på stativ, og du får en imponerende åpen og dynamisk lyd i ekte stereo for en billig penge. Et godt og likevel kompakt alternativ til en trådløs alt-i-ett høyttaler som aldri kan levere det samme autentiske og tredimensjonale lydbildet, uansett hvor godt den er konstruert.

OBS: Samme rabatt ved kjøp av dyrere høyttalere.

Les mer om Denon CEOL Piccolo N4 

Les mer om Argon ALTO5 

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her