HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Denon DCD-50 + PMA-30 Musikksystem med streaming

{{bundle.price}} /system
Denon DCD-50 + PMA-30 Musikksystem med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

DCD-50 + PMA-30 er et superkompakt anlegg til CD-er og trådløs musikk via Bluetooth. Her kan du nyte audiofil lydkvalitet og et eksklusivt design som nesten ikke tar opp plass i bokhylla. Roterende display for vannrett eller loddrett plassering.

Denon DCD-50 + PMA-30 – superkompakt digitalt anlegg med CD-avspilling og innebygget Bluetooth for trådløs musikk

  • Audiofil lydkvalitet
  • Trådløs musikk via Bluetooth
  • Superkompakt og elegant design
  • Solid finish i aluminium
  • Fulldigital signalvei 

Denon DCD-50 + PMA-30 er et superkompakt anlegg med audiofil lydkvalitet til CD og musikkstreaming fra smarttelefonen via Bluetooth. Anlegget er elegant designet og tar ikke mer plass enn et par tykke bøker i bokhylla.

Sammen gir DCD-50 og PMA-30 deg en lydkvalitet som du normalt ikke kunne forventet fra et anlegg i denne beskjedne størrelsen. Signalveien er 100% digital helt fra CD-platen til høyttalerutgangen, slik at du får en krystallklar og utrolig detaljert musikkgjengivelse. Hvis du er interessert feinschmecker-lytting i et mindre rom, så kan dette være den perfekte løsningen for deg.

Forsterkeren og CD-spilleren matcher hverandre perfekt med sine symmetriske detaljer og den eksklusive aluminumsfinishen. Føttene er flyttbare så du selv kan velge om du vil plassere anlegget vannrett eller loddrett. De innebygde displayene roterer automatisk etter plasseringen.

Les mer om Denon DCD-50

Les mer om Denon PMA-30

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her