HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Denon PMA-30 + DALI ZENSOR 1 Musikkanlegg med Bluetooth

{{bundle.price}} /system
Denon PMA-30 + DALI ZENSOR 1 Musikkanlegg med Bluetooth

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

PMA-30 med ZENSOR 1 er et superkompakt og elegant minianlegg med god, digital lydkvalitet og innebygget Bluetooth. Den eksklusive aluminiumsfinishen oser av høy kvalitet til minste detalj. Her kan du se frem til mange år med musikkglede.

Denon PMA-30 og DALI ZENSOR 1 – kompakt, digitalt minianlegg med Bluetooth og ekte hi-fi-høyttalere

  • Superkompakt design i ekte aluminium
  • Innebygget Bluetooth til trådløs musikkavspilling fra smarttelefon m.m.
  • Perfekt til digitale musikkilder (også analog inngang)
  • Kan plasseres både loddrett og vannrett med roterbart OLED-display og flyttbare føtter
  • Høykvalitets utgang til hodetelefoner 

PMA-30 + ZENSOR 1 er et smart, superkompakt og digitalt minianlegg. Her får du det beste ut av dagens digitale musikkilder, og sammen med de kompakte og velkonstruerte DALI-høyttalerne kan PMA-30 levere en eksklusiv lydopplevelse som du aldri hadde forventet fra en forsterker av denne beskjedne størrelsen.

Du kan spille trådløst fra smarttelefonen via Bluetooth, og du får også en analog lydinngang. Og hvis du fremdeles har en CD-samling som du helst vil fortsette å ha glede av, så kan du supplere med Denons matchende CD-spiller DCD-50.

Den massive og storslåtte aluminiumsfinishen viser at PMA-30 er et ambisiøst hi-fi-produkt som er laget for å gi deg eierglede og mange år med musikkglede. Prikken over i-en er det unike designet med smart roterbart display som gjør det mulig å sette forsterkeren både loddrett og vannrett.

PMA-30 er laget i ekte aluminium, ZENSOR 1 fås med finish i sort, hvit høyglans eller valnøtt.

Les mer om Denon PMA-30
Les mer om DALI ZENSOR 1

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her