HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

DEMOSALG - Se alle tilbudene her

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}

NAD D3020 v2 + DALI ZENSOR 5 Musikkanlegg med Bluetooth

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
NAD D3020 v2 + DALI ZENSOR 5 Musikkanlegg med Bluetooth

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

NAD D3020 v2 + DALI ZENSOR 5 gir deg fyldig hi-fi-lyd til TV og musikk fra et par slanke og kompakte gulvhøyttalere. Med analoge og digitale tilkoblinger, inkludert platespiller og Bluetooth til trådløs musikk rett fra smarttelefonen.

NAD D3020 v2 + DALI ZENSOR 5 – musikkanlegg med slanke gulvhøyttalere, fyldig hi-fi-lyd og Bluetooth til trådløs musikk

  • Slanke og indretningsvenlige gulvhøjtalere
  • Innebygget Bluetooth for trådløs musikk rett fra smarttelefon, nettbrett eller PC/Mac
  • Både digitale og analoge tilkoblinger
  • Dedikert inngang til platespiller
  • Meget egnet til TV-lyd 

NAD D3020 v2 + DALI ZENSOR 5 er et ekte hi-fi-anlegg med god og fyldig lyd som du også kan kjenne i mellomgulvet. Her får du den fyldige lyden som gulvhøyttalere gjør så bra, men ZENSOR 5 er fremdeles slank og kompakt nok til å gli fint inn i innredningen din uten å tiltrekke for mye oppmerksomhet. Den flotte høyglansfronten og den elegante aluminiumsfoten bidrar til å understreke inntrykket av kvalitet.

Til tross for sine knøttsmå mål leverer D3020 v2 en imponerende kraft som får frem alle kvalitene i DALI-høyttalerne. Med Bluetooth kan du spille musikk trådløst rett fra smarttelefonen, uansett om du spiller fra din egen samling eller fra en streamingtjeneste som Spotify, TIDAL eller andre. Du får fleksible tilkoblinger til både digitale og analoge lydkilder. Dette inkluderer en dedikert platespillerinngang, slik at du kan nyte vinylsamlingen din i høy kvalitet uten å måtte investere i en separat pickup-forforsterker.

Perfekt til TV-lyd i stereo
D3020 v2 er helt genial til å få superlyd i stereo fra TV-en din. Du kan koble til TV-lyden digitalt på den optiske inngangen. Forsterkeren slår seg automatisk på sammen med TV-en og slår seg av igjen etter et kvarters tid når du er ferdig med å se på TV.

Prikken over i-en er remote-lærefunksjonen til volum. Her leser du inn signalet fra TV-fjernkontrollen din én gang for alle, så kan du justere volumet fra denne uten å måtte fiske fram verken smarttelefon eller fjernkontrollen til forsterkeren. Kort sagt: Du får god TV-lyd på anlegget uten å måtte forholde deg til mer enn TV-en!

Les mer om NAD D3020 v2

Les mer om DALI ZENSOR 5

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her