HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Sonos CONNECT:AMP + ZENSOR 1 + PLAY:3 Musikkanlegg med streaming

{{bundle.price}} /system
Sonos CONNECT:AMP + ZENSOR 1 + PLAY:3 Musikkanlegg med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

CONNECT:AMP er en streamingforsterker med mange streamingmuligheter. En god match med DALI Zensor 1. PLAY:3 trådløs høyttaler sikrer deg multirom, og kan plasseres på for eksempel kjøkken eller soverom.

SONOS CONNECT:AMP

Ta det gode, gamle stereoanlegget ditt, inkludert CD-spilleren. Ta så et par millioner CD-er, og putt hele stasen ned i en boks som ikke er stort større enn den gamle skolematboksen din. Tilsett et par gode hi-fi-høyttalere etter eget valg, og sett deg i sofaen med smarttelefonen eller nettbrettet. Herfra styrer du alt sammen trådløst og i alle hjemmets rom hvis du skulle ønske det.

Uendelig musikk, uendelige muligheter, uendelig behagelig – det er et moderne stereoanlegg!

Les mer om CONNECT:AMP her

DALI Zensor 1

ZENSOR 1 er ZENSOR-seriens nest minste modell, og lett å plassere på en hylle eller på veggen ved hjelp av det integrerte veggfestet. Her får du stor lyd uten store høyttalere, og de nyutviklede elementene gir et klart, dynamisk og veloppløst lydbilde som får alle typer musikk til å presentere seg fra sin beste side i mindre rom.

Les mer om Zensor 1

SONOS PLAY:3

PLAY:3 er en kompakt trådløs alt-i-ett-høyttaler som gjør det enkelt og rimelig å nyte all musikken din trådløst. Den er en smule større og noe kraftigere utrustet enn den superkompakte PLAY:1, og kan derfor spille både høyere og med fyldigere lyd.

PLAY:3 er i likhet med lillebroren en opplagt kandidat til mindre rom, f.eks. kjøkken, soverom eller barnerom, der kompakte mål og enkel betjening betyr mer enn den helt store hi-fi-lyden. Derfor er den også klar for veggmontering (feste kjøpes separat) og den kan plasseres både loddrett og vannrett. Den innebygde sensoren tilpasser automatisk lyden til plasseringen du velger.

Les mer om PLAY:3 her

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her