HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Sonos CONNECT:AMP + ZENSOR 1 Musikkanlegg med streaming

{{bundle.price}} /system
Sonos CONNECT:AMP + ZENSOR 1 Musikkanlegg med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Den trådløse SONOS forsterkeren kan deg stor og flott lyd på et par gode hi-fi høyttalere, f.eks. fra danske DALI. Her får du en komplett musikkopplevelse i ekte stereo. Høyttalerkabler følger ikke med.

Sonos CONNECT:AMP – trådløs stereoforsterker til høyttalerne dine

CONNECT:AMP er den trådløse stereoforsterkeren i Sonos-systemet. Den fungerer som et trådløst og komplett anlegg for musikksamlingen du har lagret på PC/Mac/nettverksharddisk, samt internettradio og nettbaserte musikktjenester (Spotify m.fl.). Du kan også koble til en ekstern lydkilde, f.eks. TV-lyd.

Med sin innebygde forsterker på 2 x 55 watt kan CONNECT:AMP fint drive et par gode hi-fi-høyttalere. Du kan fritt velge mellom kompakte, gulvstående eller innbyggingshøyttalere, og på denne måten er du klar til å nyte all verdens musikk trådløst, uansett hvor i huset du måtte ønske det. Med tilkobling for subwoofer kan du også velge et system med sat/sub, slik at du får lyd med både topp og bunn uten store høyttalere.

DALI ZENSOR 1 – kompakt og elegant hi-fi-høyttaler til budsjettpris
ZENSOR 1 er ZENSOR-seriens minste modell, og lett å plassere på en hylle eller på veggen ved hjelp av det integrerte veggfestet. Her får du stor lyd uten store høyttalere, og de nyutviklede elementene gir et klart, dynamisk og veloppløst lydbilde som får alle typer musikk til å presentere seg fra sin beste side i mindre rom.

ZENSOR 1 er på alle måter et ekte kvalitetsprodukt som vil gi deg massevis av eierglede og musikalske opplevelser. Utførelsen er førsteklasses, med elegant høyglanslakkert front, og akkurat som de andre ZENSOR-høyttalerne kan ZENSOR 1 gi imponerende lydmessige resultater selv på anlegg i økonomiklassen. Her er du i en helt annen divisjon enn plasthøyttalerne som følger med de billige mikrosystemene du kan få kjøpt på varehusene rundt omkring.

Les mer om Zensor 1

Les mer om Sonos Connect Amp

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her