HiFi Klubben

Hopp til innhold
Tilbudstorget Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bluesound PULSE SOUNDBAR + PULSE FLEX Hjemmekinoanlegg

{{bundle.price}} /system
Bluesound PULSE SOUNDBAR + PULSE FLEX Hjemmekinoanlegg

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

PULSE SOUNDBAR og PULSE FLEX er et trådløst surroundsystem som er superenkelt i både oppsett og daglig bruk. I tillegg til dramatisk bedre lyd fra TV-en din får du også tilgang til all verdens trådløse musikk i flott kvalitet via smarttelefonen din.

Bluesound PULSE SOUNDBAR / PULSE FLEX – superenkel surroundlyd og trådløs musikk i toppkvalitet

  • Surroundlyd helt uten høyttalerkabler
  • Fremragende lydkvalitet og krefter til å være en lydplanke, også til musikk
  • Utrolig enkelt i oppsett og daglig bruk
  • Volum kan styres fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din
  • Kan bygges ut til trådløs Bluesound-musikk i hele hjemmet ditt

Bluesound har surroundsystemet for deg som vil ha kinofølelse når du ser på film, men som absolutt ikke har lyst til å ha et stort, komplisert anlegg med lange kabler i stua. Samtidig får du en av verdens absolutt beste TV-lydplanker som også kan spille all verdens trådløse musikk i virkelig god kvalitet.

Når du legger til de to trådløse PULSE FLEX som surround-bakhøyttalere til PULSE SOUNDBAR, så får du et surroundsystem som plasserer deg midt i handlingen når filmen snurrer på TV-en. Selv om det ikke er en helt ekte surround-hjemmekino med separate fronthøyttalere og subwoofer får du fremdeles en filmlyd som yter dagens flotte bildekvalitet rettferdighet. Helt uten tungvint oppsett og lange høyttalerkabler som med en tradisjonell løsning.

Hvis du skulle få lyst til å få med den aller dypeste bassen i lydbildet på et senere tidspunkt, så kan du enkelt legge til en subwoofer. Og her er du ikke bundet til Bluesounds egen modell – du kan uten problemer koble til subwoofere fra andre produsenter, og med en adapter (ekstrautstyr) kan du til og med gjøre det trådløst.

Superenkelt i oppsett og daglig bruk
Oppsettet går som en lek med Bluesound-appen, og når tingene først er på plass, trenger du ikke å tenke på annet enn at lyden har blitt mye bedre enn før. Alt sammen slår seg nemlig automatisk av og på sammen med TV-en din.

Bortsett fra strøm trenger du bare å trekke den medfølgende optiske kabelen mellom TV-en og PULSE SOUNDBAR – resten fungerer 100 prosent trådløst. PULSE SOUNDBAR og PULSE FLEX inngår som en integrert del av det trådløse Bluesound-multiromsmusikksystemet. Det betyr at du i tillegg til herlig TV-lyd også har tilgang til all verdens trådløse musikk som du kan streame ut i hele hjemmet ditt på trådløse Bluesound-høyttalere og -musikkspillere.

PULSE SOUNDBAR og PULSE FLEX fås i sort eller hvit finish.

Les mer om Bluesound PULSE SOUNDBAR
Les mer om Bluesound PULSE FLEX

 

 

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her