HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Denon HEOS Link HS2 + Denon PMA-520AE Musikksystem med streaming

{{bundle.price}} /system
Denon HEOS Link HS2 + Denon PMA-520AE Musikksystem med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Heos Link kan enkelt og raskt kobles til ditt eksisterende stereoanlegg for enkel streaming av musikk. Her har du utallige muligheter til å streame fra Spotify, Tidal, internettradio og mye mer! Innebygget bluetooth og støtte for 24-bits avspilling.

Denon PMA-520AE – Elegang og budsjettvennlig stereoforsterker
PMA-520AE er en elegant og gjennomtenkt stereoforsterker med høy lydkvalitet til en rimelig penge. Du får bl.a. 2 x 45 watt effekt i 8 ohm, platespillerinngang og Source Direct, som gir deg ekstra ren lyd hvis du allikevel ikke bruker tonekontrollene.

Selv om vi befinner oss i den rimelige enden av skalaen, får du massevis av tilkoblingsmuligheter, inkludert platespillerinngang. Fronten er flott laget i aluminium, det får den virkelig til å skille seg ut med et flott kvalitetsinntrykk i denne prisklassen.

Les mer om PMA-520AE

Heos Link - Suveren brukervennlig trådløs musikkavspiller til Hi-Fi-streaming på alle anlegg

HEOS Link er HEOS-systemets trådløse musikkavspiller som kan gi deg det beste fra streaming-universet på ditt stasjonære anlegg. Her er det i prinsippet kun deg og din lommebok som setter grensen for lydkvaliteten. HEOS Link og et godt stereo- eller hjemmekinoanlegg er derfor en opplagt løsning til ditt primære lytterom hvor du ønsker full hi-fi-nytelse.

Les mer om Heos Link

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her