HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

HEOS by Denon Amp + DALI ZENSOR 1 Musikkanlegg med streaming

{{bundle.price}} /system
HEOS by Denon Amp + DALI ZENSOR 1 Musikkanlegg med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Trådløst minianlegg med god stereolyd i en kompakt størrelse som passer i bokhylla. Nyt all verdens musikk fra nettradio, Spotify, TIDAL og andre streamingtjenester styrt rett fra smarttelefonen. Innebygget HEOS multirom.

HEOS by Denon Amp + DALI ZENSOR 1 – trådløst minianlegg med HEOS multirom og massevis av streamingmuligheter

  • Kvalitetshøyttalere med gode musikalske allround-kvaliteter
  • HEOS multirom, Spotify Connect, TIDAL, Bluetooth m.m.
  • Kan bygges ut til å gi enkel trådløs musikk i hele hjemmet ditt
  • Kompakt og komplett stereoanlegg – perfekt i bokhylla
  • Overlegen brukervennlighet med HEOS app-styring (Apple iOS/Android)

HEOS Amp + DALI ZENSOR 1 er et hi-fi-anlegg med gode allround-kvaliteter og en kompakt størrelse som du fint finner plass til i hjemmet ditt. Her får du skikkelig stereolyd, og du kan lett utvide med trådløse HEOS-høyttalere for å få et ekte HEOS multiromssystem.

HEOS Amp gir deg krefter nok til å få alle kvalitetene frem i ZENSOR 1-høyttalerne, og den kan også takle enda bedre modeller hvis du skulle få lyst til å oppgradere senere. Betjeningen går som en lek med den brukervennlige HEOS-appen.

Du kan høre på titusenvis av radiokanaler på nettet og spille av ditt eget musikkbibliotek fra smarttelefoner, nettbrett eller PC/Mac – alt sammen i fet stereolyd som spiller vanlige trådløse høyttalere rett i skammekroken. HEOS Amp støtter også en lang rekke streamingtjenester, så du kommer aldri til å gå tom for musikk.

Enkel trådløs musikk i hele hjemmet ditt
Hvis du vil ha musikk i flere rom, så supplerer du bare med et annet HEOS-produkt, som for eksempel en trådløs HEOS 1- eller HEOS 3-høyttaler til et lite rom, en HEOS 7 til et større et, og kanskje en HEOS Bar til TV-en. Det er så enkelt at hele familien kan finne ut av det, og i løpet av ingen tid kan du få musikken ut i alle hjemmets kriker og kroker. Men pass på – når du først har prøvd det er det ingen vei tilbake!

ZENSOR 1 fås i valnøtt, sort eller hvit finish. Høyttalerkabel kjøpes separat.

Les mer om HEOS Amp her

Les mer om DALI ZENSOR 1 her

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her