HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

HEOS by Denon AVR + DALI ZENSOR 5 Musikkanlegg med streaming

{{bundle.price}} /system
HEOS by Denon AVR + DALI ZENSOR 5 Musikkanlegg med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

HEOS AVR og ZENSOR 5 er for deg som elsker hjemmekino og musikk, men som hater store apparater, knapper og lange kabler gjennom stua. I denne pakken starter du med stereo – senere kan du bygge ut til full surround med trådløse bakhøyttalere.

HEOS AVR / DALI ZENSOR 5 – start hjemmekinoen din i stereo og bygg ut til trådløs surround senere

  • Flott filmlyd i stereo – kan bygges ut til ekte surround med senterhøyttaler, trådløs subwoofer og trådløse bakhøyttalere (ekstratilbehør)
  • Ekte hi-fi-musikkopplevelser i stereo
  • Kompakt design og enkel betjening med HEOS-appen (også tradisjonell fjernkontroll)
  • Streaming av all verdens musikk (nettradio, Spotify Connect, TIDAL, Deezer m.fl.)
  • Inngår i det trådløse multiromssystemet HEOS by Denon

HEOS AVR med DALI ZENSOR 5 er en elegant og svært brukervennlig start på hjemmekino med skikkelig hi-fi-lyd. Perfekt for deg som elsker film og musikk, men som hater store apparater, skremmende knapper og lange kabler gjennom stua. Her har du virkelig hjemmekinoen for hele familien.

Denne startpakken inkluderer to slanke og gode gulvhøyttalere fra danske DALI. Her kommer du godt i gang med god stereolyd. Når du føler for det senere kan du stegvis bygge ut systemet ditt med senterhøyttaler, subwoofer og bakhøyttalere, slik at du kan ende opp med helt fullverdig surroundlyd i hjemmekinoen din.

Noe helt spesielt med HEOS AVR er at du kan få både trådløs subwoofer og trådløse bakhøyttalere hvis du går for HEOS' egne matchende modeller (henholdsvis HEOS Subwoofer og HEOS 1/HEOS 3).

HEOS AVR vil bli det naturlige senteret for underholdningen til hele familien i stua. Alle kan forstå hvordan den brukes, og uansett om der står film, musikk eller gaming på menyen, så er mulighetene nesten uendelige.

Streaming av all verdens musikk
Stream all verdens musikk trådløst med nettradio og en rekke av de mest populære musikktjenestene, som f.eks. Spotify Connect, TIDAL og Deezer. Med Bluetooth på toppen av alt går du aldri tom for trådløs musikk.

Trådløs musikk i hele hjemmet ditt
HEOS AVR er en del av det populære multiromssystemet HEOS by Denon. Du kan bygge ut med trådløse HEOS-høyttalere og musikkstreamere på et blunk og i så mange rom du måtte ønske. Har du først prøvd det, så er det ingen vei tilbake.

Kom innom og opplev HEOS AVR hos Hi-Fi Klubben!

Les mer om HEOS AVR

Les mer om DALI ZENSOR 5

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her