HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Sonos CONNECT:AMP + Argon ALTO5 Musikkanlegg med streaming

{{bundle.price}} /system
Sonos CONNECT:AMP + Argon ALTO5 Musikkanlegg med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Et komplett og trådløst minianlegg i én boks. De solide Argon-høyttalerne gir deg fet stereolyd, og du kan nyte all verdens musikk fra nettradio, Spotify, TIDAL og mange andre streamingtjenester. Du styrer alt sammen fra smarttelefonen.

Sonos CONNECT:AMP / Argon ALTO5 – toppmoderne minianlegg som streamer all verdens musikk trådløst i fet stereokvalitet

  • Alt du trenger for å spille all verdens musikk fra streamingtjenester, nettradio eller din egen samling
  • Styres elegant og trådløst fra smarttelefonen eller nettbrettet (iOS/Android)
  • Innebygget forsterker og separate høyttalere gir god lyd i ekte stereo
  • Kan bygges ut og gi enkel trådløs musikk i hele hjemmet ditt
  • Kompakt og komplett stereoanlegg – perfekt til hylla

CONNECT:AMP og ALTO5-høyttalerne er en kjøreklar musikkløsning som gir deg lydkvaliteten fra et superkompakt hi-fi-anlegg pluss alle de smarte, nye, trådløse streaming-mulighetene. Du kan streame uendelige mengder musikk fra de fleste av markedets streamingtjenester, som for eksempel Spotify, TIDAL, Apple Music og Deezer.

Du kan også lytte til titusenvis av radiokanaler på Internett og spille av hele ditt eget musikkbibliotek fra PC-en eller rett fra smarttelefon/nettbrett – alt sammen i herlig stereolyd som spiller trådløse alt-i-ett-høyttalere rett i skammekroken.

CONNECT:AMP har innebygget stereoforsterker, slik at du bare trenger å koble til de to høyttalerne for å få et komplett og kjøreklart stereoanlegg. Du styrer hele stasen trådløst fra smarttelefonen/nettbrettet med den smarte og brukervennlige Sonos-appen (iOS/Android).

Enkel trådløs musikk i hele hjemmet ditt
Hvis du vil ha musikk i flere rom, så supplerer du bare med et annet Sonos-produkt, som for eksempel en trådløs Sonos ONE eller PLAY:1-høyttaler til et mindre rom, en PLAY:5 til et større og kanskje en PLAYBAR eller PLAYBASE til TV-en. Det er så enkelt at hele familien kan forstå seg på det, og i løpet av et øyeblikk kan du få musikken ut i alle hjørner i hjemmet ditt. Men pass på – når du først har prøvd det, så er det ingen vei tilbake!

ALTO5 fås i sort eller hvit finish. Høyttalerkabel kjøpes separat.

Les mer om Sonos CONNECT:AMP

Les mer om Argon ALTO5

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her