HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

NAD VISO 1 Veggfeste

{{product.price}} /stk
NAD VISO 1 Veggfeste

Bilder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Originalt veggfeste til VISO 1-høyttaleren. Stålkonstruksjonen sørger for en både elegant og solid montering av iPod-høyttaleren din. Perfekt løsning til f.eks. kjøkkenet eller soverommet der det kan være lite med plass.

VISO 1 veggfeste – solid og elegant feste til veggmontering av din VISO 1

VISO 1-veggfestet er skreddersydd til å montere din VISO 1-høyttaler trygt og elegant på veggen. Smart hvis du vil dekorere for eksempel stua eller soverommet med høyttaleren og den gode lydkvaliteten den leverer.

Tekniske spesifikasjoner

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her