HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Audyssey Pro Kit

{{product.price}} /stk
Audyssey Pro Kit
Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Audyssey Pro Kit er den ultimate profesjonelle løsningen for digital romkorreksjon i high-end hjemmekinoer, f.eks. basert på NAD M15HD. Med opp til 32 målinger i ett rom kan du oppnå en mye mer presis kalibrering enn med en standard Audyssey-løsning.

Audyssey Pro Kit – fantastisk digital romkorreksjon for high-end hjemmekinoer
Audyssey Pro Kit er den ultimate profesjonelle løsningen for å optimere lyden i en high-end hjemmekino, for eksempel basert på NAD M15HD. Med Audyssey MultEQ Pro-kalibrering får du en rekke fordeler i forhold til en vanlig Audyssey-løsning, blant annet:

- Opp til 32 kalibreringsmålinger i ett rom
- Svært høy oppløsning
- Profesjonelt kalibrert målemikrofon
- Mulighet for å sikkerhetskopiere kalibreringen på PC

En løsning for profesjonelle
Audyssey Pro-kalibrering er en avansert prosess som krever mye kunnskap for å få et optimalt resultat. Vi anbefaler i utgangspunktet at du får en profesjonell installatør til å foreta kalibreringen. Hvis du velger denne løsningen trenger du heller ikke å investere i utstyret selv.

Hvis du ikke har mulighet til å benytte deg av denne løsningen – eller hvis du selv har den nødvendige tekniske kunnskapen – kan du kjøpe Audyssey Pro Kit separat. Vær oppmerksom at du i tillegg til selve settet også må kjøpe en separat programvare-lisens av Audyssey ($150/januar 2011), som binder settet til akkurat din A/V-forsterker eller -receiver. Hvis du senere vil kalibrere et annet system, må du kjøpe enda en lisens.

Audyssey Pro Kit passer sammen med NAD M15HD og andre Audyssey Pro-kompatible produkter.

Tekniske spesifikasjoner

  • Komplett sett for Audyssey MultEQ Pro digital romkorreksjon
  • Innhold: kalibrert forforsterker, kalibrert mikrofon, mikrofonstativ, MultEQ Pro programvare, mini-XLR kabler, mini-XLR-til-RCA-adapter, USB-kabel, RS232-kabel, bæreveske.
  • Audyssey Pro-lisens ($150/januar 2011) kjøpes separat.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her