HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

TP-Link TL-SG1005D Nettverksswitch

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
TP-Link TL-SG1005D Nettverksswitch

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

TL-SG1005D er en nettverksswitch i høy kvalitet med 5 porter som fungerer som både inn- og utganger. Samle alle nettverksenhetene dine i én boks, og trekk bare én kabel til ruteren din. Superenkel å bruke – ren plug’n’play.

TP-Link TL-SG1005D – nettverksswitch med 5 ethernet-porter

TL-SG1005D er en 5-ports nettverksswitch i høy kvalitet. Alle de åtte Ethernet-portene fungerer som både inngang og utgang, slik at du fritt kan koble til alle enhetene dine og nøye deg med å trekke én enkel kabel fra TL-SG1005D til ruteren din.

De fleste enheter som krever Internett-tilkobling – det kan for eksempel være en multiromshøyttaler, en smart-TV, en streamingboks eller noe helt annet – fungerer som regel mer stabilt med en kablet Internett-tilkobling fremfor en trådløs. Men det kan fort bli upraktisk å trekke de mange nettverkskablene hele veien bort til ruteren, spesielt hvis den er i et annet rom. Med TL-SG1005D kan du koble alle nettverksenhetene til én boks, og så bare trekke én enkel kabel til ruteren.

TL-SG1005D fås i sort finish.

Tekniske spesifikasjoner

  • Porter: 5 x Gigabit ethernet
  • Standarder: IEEE 802.3x
  • Maksimalt energiforbruk: 2,4 watt
  • Farge: Sort
  • Mål: 14,0 x 2,3 x 8,8 cm (BxHxD)

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.