HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

DEMOSALG - Se alle tilbudene her

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}

Samsung TM1240A Fjernkontroll

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
Samsung TM1240A Fjernkontroll

Bilder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

TM1240 er en standard infrarød (IR) trykknapp-fjernkontroll til Samsung TV-er. Kan brukes i stedet for Smart Control eller som en ekstra fjernkontroll til familien.

Samsung TM1240 – standard IR-fjernkontroll til Samsung TV

TM1240 er en standard infrarød (IR) trykknapp-fjernkontroll til Samsung TV-er. Samsung har valgt å utelukkende inkludere en Bluetooth-basert Smart Control til styring på en rekke av de nyeste TV-ene sine. Hvis du foretrekker en tradisjonell infrarød trykknapp-fjernkontroll kan du bruke TM1240 i stedet.

TM1240 er også nyttig som ekstra fjernkontroll hvis dere er flere om den samme TV-en og er lei av å hele tiden måtte sende fjernkontrollen frem og tilbake for å for eksempel justere volumet.

TM1240 fås i sort finish.

Tekniske spesifikasjoner

  • Batteri : Batterier (2 x AAA) medfølger ikke
  • Type : Standard IR trykknapp-fjernkontroll til Samsung TV-er
  • Farge : Sort
  • Materiale: Plast

 

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her