HiFi Klubben

Hopp til innhold

Vogels EFW 8206 Veggfeste for TV

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Vogels EFW 8206 Veggfeste for TV

EFW 8206 er et særdeles solid VESA universalveggfeste som passer til flatskjermer fra 32” opp til 55”. Avstanden inn til veggen er kun 2,2 cm, og det innebygde vateret gjør det enkelt å få TV-en til å henge vannrett.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påminnelse når varen er på lager
Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter Vogel’s EFW 8206 – VESA universalveggfeste til TV-er fra 32 til 55 tommer

EFW 8206 er et VESA universalveggfeste som passer til TV-er fra 32 til 55". Avstanden til veggen er kun 2,2 cm, så den superslanke TV-en din fremstår så elegant som det kan la seg gjøre.

EFW 8206 er konstuert særdeles solid, så du kan trygt stole på at alt forblir på sin plass når monteringen er vel overstått.*

Enkel montering med innebygget vater
EFW 8206 er konstruert med et smart innebygd vater som gjør det enkelt å få veggfestet i perfekt vannrett posisjon ved montering. Dette gir ro i sjelen når hullene skal bores.

* Når du monterer EFW 8206 skal du sikre deg at du bruker riktig type skruer og plugger til belastningen og veggmaterialet, samt at veggen i seg selv er solid nok. Hvis i tvil, spør i ditt lokale byggmarked.

 

 

Produktbeskrivelse

OBS: Dette er et VESA-universal veggfeste som passer alle TV-er innenfor de gitte rammene av dimensjoner, vekt og VESA monteringshull. Vær oppmerksom på noen. bakovervendt tilkoblinger eller andre ting på TV-en som kan gjøre spesielle krav til type brakett. For noen TV-er må andre skruer i forskjellige lengder brukes enn de som følger med braketten. Dette kan Hi-Fi Klubben hjelpe med i de fleste tilfeller.

Tekniske spesifikasjoner

  • Universalveggfeste til 32-55" flat-TV-er
  • Avstand til vegg: 2,2 cm
  • Innebygget vater for perfekt vannrett montering
  • Passer til VESA-monteringshull fra 75x75 til 500x400
  • Maks. belastning: 30 kg *
  • Farge: Grafitt
  • Vekt: 1,6 kg

* Når du monterer EFW 8206 må du sørge for at du bruker riktig type skruer og plugger etter belastningen og veggmaterialet, samt at veggen i seg selv er solid nok. Hvis i tvil, spør hos ditt lokale byggevarehus.

Mer lesning

Book en demo

I HiFi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her