HiFi Klubben

Hopp til innhold

Vogels THIN 425 Veggfeste for TV

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Vogels THIN 425 Veggfeste for TV

THIN 425 er et dreibart og svært allsidig VESA universalveggfeste som passer til TV-er fra 26 til 55”. Du kan enkelt dreie TV-en din opptil 60 grader vannrett i hver retning og opptil 20 grader loddrett. Enkel montering.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påminnelse når varen er på lager
Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter Vogel’s THIN 425 – dreibart VESA universalveggfeste til TV-er fra 26 til 55 tommer

THIN 425 er et dreibart og svært allsidig VESA universalveggfeste som passer til TV-er fra 26 til 55". TV-en din kan enkelt dreies opptil 60 grader vannrett i hver retning og opptil 20 grader loddrett. Dette gir deg massevis av muligheter til å alltid få best mulig innsynsvinkel til skjermen, samtidig som at TV-en kan trykkes helt tett inntil veggen når du ønsker det.

Avstanden inn til veggen er på bare 3,5 cm når festet er trykket helt inn, og dermed er det helt skjult i praksis. TV-en trekkes 30 cm ut fra veggen, og med den bunnsolide konstruksjonen kan du trygt stole på at alt holder seg på plass.

Enkel montering og kontroll på kablene
THIN 425 er konstruert med et smart skinnesystem som gjør det enkelt å jiustere TV-en til perfekt vannrett posisjon etter montering. Dette gir ro i sjelen når hullene i veggen skal bores. Samtidig får du Vogel's smarte kabelholder-system som elegant samler kablene og sørger for at de ikke henger og dingler under TV-en din når du trekker den ut fra veggen.

Vogel's THIN 425 fås i sort.

Tekniske spesifikasjoner

  • Dreibart universalveggfeste til TV-er fra 26 til 55"
  • Minimum avstand til vegg: 35 mm
  • Maksimum avstand til vegg: 30 cm
  • Kan justeres i vannrett plan etter montering
  • Vannrett / loddrett dreiing: opptil ± 60 grader / ± 20 grader
  • Innebygget kabelholder-system
  • Maksimal skjermdybde: 45 mm
  • Passer TV-er med VESA opp til 400x400
  • Maks. belastning: 18 kg
  • Farge: Sort 

OBS: Når du monterer festet må du være sikker på at du bruker riktig type skruer og plugger til belastningen og veggmaterialet (gips, tre, betong eller annet). Spør eventuelt i din lokale byggevareforhandler hvis du er i tvil.

Mer lesning

Book en demo

I HiFi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her