HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Denon AVR-X550BT + DALI ZENSOR PICO + VOKAL + SUB E9F Hjemmekinoanlegg

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon AVR-X550BT + DALI ZENSOR PICO + VOKAL + SUB E9F Hjemmekinoanlegg

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Her er et hjemmekinoanlegg som drysser små perler av godlyd ut i stuas fire verdenshjørner. Den anerkjente DALI-kvaliteten kan høres fra alle høyttalerne. Denon-receiver med alle de nødvendige standardene. Høyttalerne fås i sort, hvit eller valnøtt.

Kvalitet kan også være kompakt

 • Forsterker med alle nødvendige standarder
 • Kompakte, men velbygde høyttalere
 • Høyttalerne fås i sort, hvit eller valnøtt
 • 9" subwoofer sørger for solid bunn

Skal det helst ikke ta mer plass enn nødvendig, så er dette en god smakebit på den kritikerroste DALI-kvaliteten i så små mål som overhodet mulig. Med Zensor PICO har de danske ingeniørene fra DALI klart å dytte imponerende mye avansert teknologi i en høyttaler som ikke er høyere enn en laptop med skjermen oppe.

På baksiden av ZENSOR PICO finner du et integrert "nøkkelhull"-veggfeste. Dette gjør det mulig å raskt og smertefritt pryde veggene med kompakt godlyd. Faktisk er høyttalerne bygget for å plasseres tett på veggen – noe som selvsagt også kan være fordelaktig i en hylle eller lignende.

Denon-receiveren AVR-X550 BT har en begrenset dybde på bare 32 cm. Dette gjør det ekstra enkelt å få plass til AVR-X550BT i bokhylla. Den har også et par triks i ermet. For eksempel innebygget Bluetooth, som gjør det mulig å streame musikk trådløst fra smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Og nå som vi snakker om smarttelefoner og nettbrett: AVR-X550BT har en egen app for både iOS og Android som gjør det mulig å styre receiveren med "fjernkontrollen" du alltid har i lommen – smarttelefonen.

På ekte hjemmekinovis kan AVR-X550 BT med sine 5 HDMI-innganger samle alt fra Blu-ray-spilleren til PlayStation og videokameraet i én boks, og deretter sende bildet videre til TV-en i én enkel kabel, mens lyden går til høyttalerne.

Solid bunn

De små målene på ZENSOR PICO-høyttalerne setter selvfølgelig naturlige begrensninger i den dype bassen. Det er her DALIs minste, men også mest elegante subwoofer, DALI E-9F, kommer inn i bildet.

SUB E-9F er en kompakt, men ytterst kompetent subwoofer som kompletterer de små ZENSOR PICO-høyttalerne på en god måte. Det 9" store basselementet håndterer alt fra bazooka-eksplosjoner til Clint Eastwoods stemmebånd. På samme måte som resten av systemet tar ikke SUB E-9F all verden med plass – den er f.eks. bare 31 cm dyp.

Hør det i virkeligheten – book en demo

Det kan ofte være en god idé å høre et system i den virkelige verden før du investerer de hardt opptjente pengene dine i det. Det er derfor du har mulighet til å booke en demonstrasjon av nettopp dette systemet nederst på denne siden. På denne måten vil det være klart for demonstrasjon så snart du går inn i Hi-Fi Klubben-butikken. Da kan vi komme til saken umiddelbart.

Husk at høyttalerkabler og andre kabler er ikke inkludert i dette systemet.

Ekspertvurderinger

Fordeler

 • Kompakte, men velbygde DALI-høyttalere
 • Receiver med Bluetooth, slik at du kan streame musikk trådløst
 • Høyttalerne fås i sort, hvit eller valnøtt
 • Receiver med auto-setup
 • 9" subwoofer sørger for solid bunn
 • Receiveren støtter de nyeste HDMI-standardene

Begrensninger

 • DALI lager høyttalere som er større og/eller låter bedre
 • Større forsterkere er bedre til å håndtere musikk
 • Kan ikke bygges ut til et 7.1-system
 • Ikke ARC (Audio Return Channel)
 • Receiveren støtter ikke alle video- og bildeformater

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.