HiFi Klubben

Hopp til innhold
Tilbudstorget Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Spar 1200 kroner på kjøp av lyd til ekstra rom

Denon AVR-X2500H Hjemmekinoreceiver

{{product.price}} /stk
Denon AVR-X2500H Hjemmekinoreceiver

Bilder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

AVR-X2500H er en avansert receiver med nesten samme lydkvalitet som Denons store modeller, men til en vesentlig lavere pris. Du får bl.a. 95 hi-fi-watt, innebygget HEOS, platespillerinngang, 2 x HDMI ut og alle de nyeste HDMI 2.0-standardene.

Denon AVR-X2500H – 7.1-kanals receiver med 95 hi-fi-watt, innebygget HEOS multirom, AirPlay2, platespillerinngang, Dolby Atmos, DTS:X, 2 x HDMI ut og de nyeste HDMI-standardene

  • De nyeste HDMI 2.0-standardene og 2 x HDMI ut med HDR10, HLG og Dolby Vision
  • Innebygget HEOS multirom og klargjort til Amazon Alexa stemmestyring
  • Avansert videoprosessor med 4K-oppskalering
  • Innebygget Bluetooth og wi-fi, inkl. AirPlay og Spotify Connect
  • Gode strømressurser, kan fint drive de fleste hi-fi-høyttalere

AVR-X2500H er en avansert og allsidig 7.1-kanals hjemmekinoreceiver med 95 strømsterke hi-fi-watt*. Her kan du få glede av de nye surroundformatene Dolby Atmos og DTS:X, som gir deg en hittil uhørt realisme i filmlyden. Du får også massevis av tilkoblingsmuligheter, inkludert hele 8 x HDMI inn og 2 x HDMI ut. Du får også de nyeste HDMI 2.0-standardene og høykvalitets video-oppskalering til 4K/30Hz, slik at du kan få det beste ut av UHD-TV-en din.

Med innebygget HEOS multiromsmusikk, wi-fi, Bluetooth, Spotify Connect og AirPlay2 går du ikke tom for muligheter med det første. Du kan også nyte godt av Denons smarte ECO Mode som reduserer strømforbruket markant, i noen tilfeller med helt opptil 50%.

Innebygget HEOS og utallige avanserte muligheter
Noe virkelig interessant er at AVR-X2500H har innebygget HEOS multiromsfunksjon, slik at du uten ekstra apparater har tilgang til alle typer musikk via et raskt økende antall streamingtjenester og titusenvis av radiostasjoner på nettet. Alt sammen er tilgjengelig rett under fingertuppene dine på den dedikerte HEOS-appen, og du får både perfekt integrasjon og optimal lydkvalitet på denne måten.

*OBS: De oppgitte 95 wattene er målt som ekte hi-fi-watt (8 ohm, 20-20.000 Hz, lav forvrengning, to kanaler i drift). Målt på samme måte som enkelte konkurrenter gjør det (1 kHz pipetone i én kanal) yter AVR-X2500H hele 150 watt. Vær oppmerksom på dette når du sammenligner!

NYHET: AVR-X2500H er klargjort til AirPlay 2 og Amazon Alexa stemmestyring.**

** Stemmestyring krever at du har en separat Alexa-støttet enhet koblet til nettverket sammen med AVR-X2500H, som for eksempel en stemmestyringshøyttaler eller smarttelefonen din. Bruk av stemmestyring i Norge er mulig først når tjenesten aktiveres av Amazon.

Denon AVR-X2500H fås i sort finish.

Tekniske spesifikasjoner

Tester

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her