HiFi Klubben

Hopp til innhold
Tilbudstorget Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Denon AVR-X550BT Hjemmekinoreceiver

{{product.price}} /stk
Denon AVR-X550BT Hjemmekinoreceiver

Bilder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

AVR-X550BT gir deg ekte høyoppløst hjemmekino uten at det koster mer enn høyst nødvendig. Du får 70 hi-fi-watt i fem kanaler, Bluetooth med app-fjernstyring, enkel auto-setup og de nyeste HDMI 2.0-standardene. Dybde på kun 32 cm.

Denon AVR-X550BT – 5.1-kanals HD-hjemmekino med 70 hi-fi-watt, Bluetooth, app-styring, auto-setup og de nyeste HDMI 2.0-standardene til budsjettpris

  • De nyeste HDMI 2.0-standardene med HDR10, HLG og Dolby Vision
  • Innebygget Bluetooth 
  • App-styring
  • Grafisk brukergrensesnitt, hjelpeguide og auto-setup med mikrofon
  • Kun 32 cm dyp, USB-inngang på fronten

AVR-X550BT er hjemmekinoreceiveren for deg som vil ha ekte HD-hjemmekino, brukervennlig betjening, høy lydkvalitet og de viktigste av de nye tekniske standardene, uten at det blir dyrere eller mer komplisert enn høyst nødvendig. Et gjennomtenkt grafisk brukergrensesnitt med hjelpeguide samt auto-setup med mikrofon gjør det enkelt å få anlegget til å spille korrekt, også hvis du ikke har tidligere erfaring med surround-hjemmekino.

En 70 watts* forsterkerdel, diskret oppbygget med skikkelige kvalitetskomponenter i alle fem kanaler, som i seriøse stereoprodukter, er ikke hverdagskost i dette prissjiktet. Det samme gjelder støtten for de nyeste HDMI 2.0-standardene, som gjør AVR-X550BT helt klar til de nye 4K/Ultra HD-bildemediene. Dette gjør at du kan nyte ultra-høyoppløste filmopplevelser i full kvalitet.

Du kan klare deg med én signalkabel til TV-en (Audio Return Channel), og apparatene dine kan også snakke sammen over HDMI. Dette gjør at du kan styre de daglige betjeningsfunksjonene fra fjernkontrollen som fulgte med TV-en. En ekstra bonus er den begrensede dybden på bare 32 cm, noe som gjør det ekstra enkelt å få plass til AVR-X550BT i møbelet.

Klar til trådløs musikk
AVR-X550BT har innebygget Bluetooth, slik at du kan streame trådløs musikk fra smarttelefoner eller nettbrett. Noe helt spesielt er at Denon har utviklet sine helt egen Bluetooth-app til AVR-X550BT, slik at du også kan styre de grunnleggende funksjonene på receiveren fra smarttelefonen (f.eks. av/på, volum og lydkilde).

Hvis du ønsker det, så kan AVR-X550BT også inngå i Denons egne, trådløse musikksystemet HEOS, slik at du kan få musikk i hele hjemmet ditt. Du trenger bare å anskaffe en HEOS Link musikkstreamer som kobles til AVR-X550BT én gang for alle. Videre kan du legge til passende trådløse HEOS-høyttalere eller forsterkere i resten av huset og spille all verdens musikk fra nettet.

*OBS: De oppgitte 70 wattene er målt som ekte hi-fi-watt (8 ohm, 20-20.000 Hz, lav forvrengning, to kanaler i drift). Målt på samme måte som enkelte konkurrenter gjør det (1 kHz pipetone i én kanal) yter AVR-X550BT hele 130 watt. Vær oppmerksom på dette når du sammenligner!

Denon AVR-X550BT fås i sort finish.

Tekniske spesifikasjoner

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her